Falimatrica

Unod már az egyszínű falat, de a tapétázást időigényesnek és drágának találod?

Hát akkor szeretném neked bemutatni a falimatricát.

Ezzel a kis okos találmánnyal könnyedén, gyorsan varázsolhatod egyedivé szobád, lakásod, irodád bármely részét. Nem kell az egész szobát átpakolni, szakembert keresni, minden tárgyat elcsomagolni. A falimatrica felhelyezése csupán egy kis kézügyességet, pár percet igényel, bármily hihetetlennek is tűnik.

Akár az iroda falát szeretnéd egy kicsit feldobni, akár az előszobába szeretnél vinni egy elegáns virágmotívumot, akár a gyerekszobát szeretnéd színessé, vidámmá és játékossá tenni, a falimatrica segítségével számos lehetőség tárul eléd.

A dekorációs matricák és faltetoválások egyszerűen felragaszthatóak bármilyen sima, tiszta felületre legyen az fal, mennyezet, padló, ajtó, vagy bútor.

Készítünk neked egy mintafalat, ahol választhatsz a megadott formákból, de szívesebben ajánlunk személyesen az adott térbe tervezett egyedi megoldásokat, mert akkor biztosan jól fog kinézni! Küldj egy fotót a szobádról, mi tervezünk neked egy matricát, majd el is készítjük a kiválasztott egyedi darabot.

Mivel minden munka személyre szabott, ezért egyedi árajánlat alapján dolgozunk, de ez ne riasszon vissza attól, hogy megkérdezd, mennyibe kerül amit szeretnél. Vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

Az alábbi videó bemutatja a falimatrica sokszínűségét:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress