Rólunk

A VeDeko több, mint dekor!

A Vedeko egy csapat, mely olyan dekoratőrökből áll, akik a dekoratőr szakma mellett még több szakmát tanultak, tanulnak, így van köztünk grafikus, fotós, kertészmérnök, illusztrátor, porcelánfestő,  plakátfestő, lakberendező és rajztanár.

A Vedeko néha kétszemélyes, néha három, de van hogy hat, vagy tizenhárom. A munka és a megrendelő határozza meg csapatunk összetételét.
A kiegészítő csapat rendezvényszervezőből, virágkötőből, festőkből, 
szaxofonosból, gépészből és szakácsból áll.

Egyik fő ismérvünk a rugalmasság. Mindig a megrendelés igénye szerint utazunk ezer kilométert is akár, mászunk fel a létra tetejére, vagy ülünk a gépeink előtt, hogy a lehető leggyorsabban tudjunk a megrendeléseknek eleget tenni.

A Vedeko egy csapat, aki széleskörű tárházzal rendelkezik a vizuális élmények maximalizálása érdekében.
Rajzolunk, tervezünk, fúrunk, kalapálunk, ragasztunk, spanolunk, alkotunk és mindezt, annak érdekében, hogy a világ, s benne a te üzleted, honlapod, vagy szórólapod harmónikusabb, szebb, ütősebb  legyen.

E-mail: info@vedeko.com

Szekeres Vera

lakberendező-dekoratőr 

1986 óta dolgozom dekoratőrként, 2000 óta pedig lakberendezőként.
Mindkét szakmámban nagyon sok és sokféle  projekten vettem részt, mivel a kezdeti alkalmazotti viszonyomat elég hamar a vállalkozói létre cseréltem. Eleinte kirakatokat rendeztem, nagy vásárok standjait Budapesten és Frankfurtban, valamint portál és arculatterveket készítettem.

A Junior Art Lakberendező Iskola elvégzése után a két szakmát vegyítve egy bútoráruházlánc dekoratőreként rendeztem be a szobákat, az áruházat. Reklámfelületeket és áruházi kommunikációt terveztem, betűt vágtam, szedtem, ragasztottam táblákat, ponyvákat, autókat. Mindeközben egy kiállításrendező csapattal a Budapesti Történeti Múzeumban, a Széchenyi Könyvtárban, a Petőfi Irodalmi Múzeumban és a Gödöllői Kastélymúzeumban rendeztem szebbnél szebb kiállításokat, műtárgyakkal, fehér cérnakesztyűben.

Közben lakberendezőként is egyre több munkám lett. A megrendelőkkel való tárgyalás, a személyes terek berendezése is hamarosan beépült az életembe. Lakások, kávézó, virágbolt terveit készítettem. 2005 óta két nagy áruházlánc hív cseh, német, ausztriai, szlovák ás magyar áruházaik nyitási dekorációs munkáira, ahol már nem egyszer mint csapatvezető vettem részt, s mindeközben a német nyelvű kommunikációt is elsajátítottam. 2016 januári számolásom szerint eddig 12 bútoráruház nyitáson és 31 Bauhaus áruháznyitáson vettem már részt  Európában.

Cégünk a Vedeko az eddigi munkáim folytatásaként a közben megismert és csapattagokká vált kollégák közreműködésével dolgozik.
Folyamatosan képezzük magunkat, hogy az online világot és a mai trendnek megfelelő reklámfelületeket és azok kreatív hasznosítását is ajánlhassuk ügyfeleinknek.

Főbb projektjeim  még:
www.ateotthonod.hu   – Lakberendezés, praktikus világunk és segítség lakásod eladásában

www.eladosorban.hu  – Eladósorba került ingatlanok kreatív felkészítése az eladásra

http://www.facebook.com/Praktikus.vera  – Praktikus “oldalam”

Az alábbi telefonszámon tudod velem felvenni a kapcsolatot: +36 70 383 0144

E-mail: szekeres.vera@vedeko.com

 

  A csapat fő tagjai egy-egy jó projekten még:

Szekeres Barbara
dekoratőr, grafikus, lakberendező

Szekeres Zoltán
mérnök és zenész

Sipos Emese
grafikus, dekoratőr

Máté Beáta
dekoratőr, illusztrátor, grafikus, fotós, dizájner, festőművész

Halász Nóri
dekoratőr, énekes, tanár

Trapp Gergely Gábor
Webprogramozó

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress