Rendezvény dekoráció

Céges rendezvény

Akár rendezvényszervező vagy kollégáid segítségével, akár te magad szervezed, nyilván a tökéletességre törekszel. A céged vizuális megjelenése olyan apróságokkal is erősíthető, mint a regisztrációs pult magassága és dekorációja, az előadói pulton elhelyezett tárgyak, a virágok, a mappád színe vagy a résztvevőknek adott ajándékok, információs anyagok.

Szükséged lehet névjegykártyára, szórólapokra, katalógusra, egyen pólóra, nyakkendőre vagy ruházatra, kitűzőre, ajándéktárgyakra, a megvásárolható termékeknek elvihető tasakra, kedvezmény kártyára, kuponokra, stb. Mindezek átgondolásában, megtervezésében, előkészítésében és a helyszínen való elhelyezésében is segítünk.

Teljes mértékben levesszük a terhet a válladról, így lesz elég időd az előadásoddal és a résztvevő előadókkal törődni.

Családi rendezvény

A családban is mindig akad valamilyen rendezvény. Legyen akár esküvőd, szülinapod, bababulid, lány- vagy legénybúcsúd, szülinapod vagy szilveszter, vagy csak egy jó kis bulit akarsz csapni, fordulj hozzánk.

Merj álmodni, vagy álmodozz velünk, mi megtervezzük és kivitelezzük.
Csapatunk akár karácsonyi angyalként is vállal otthondíszítést, ha még időben megrendeled 🙂

Mivel minden munka személyre szabott, ezért egyedi árajánlat alapján dolgozunk, de ez ne riasszon vissza attól, hogy megkérdezd, mennyibe kerül amit szeretnél. Vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

A felhasznált képek forrása: 1 2

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress