E-book tervezés

Tapasztalatból tudjuk, hogy az online vállalkozóknak sokféle tudással és információval kell megtanulniuk zsonglőrködni. A honlap szövegei és a marketing anyagok megírása általában gyorsabban elkészül, de a “szépítgetésnél” sokan elakadnak, hiszen ahhoz, hogy egy e-book ne legyen unalmas, vizuális elemeket is tartalmaznia kell. Ennek megtervezése pedig igen sok idődet veheti el.

Első lépésben megbeszéljük az igényeidet, mire lenne szükséged, ha van már logód, színvilágod amit használsz azokat is figyelembe kell vennünk.

A megbeszéltek alapján megtervezzük az alapot (szín, forma, dizájn), erre kerül az általad megírt szöveg. Ezek után az alapra illesztjük és tördeljük a szöveget, ellenőrizzük a helyesírást és képekkel illusztráljuk – ezek általad küldött, általunk vásárolt, fotózott vagy kézzel rajzolt anyagok is lehetnek.

Az e-bookod dvd-n is elküldheted a megrendelőidnek, ezekhez borítót, tokot, prospektust is készítünk.

A kész anyag folyamatos együttműködésünk eredménye lesz.
Az elkészült e-könyvet igény esetén, természetesen nyomtatott formában is elkészítjük neked.

Mivel minden munka személyre szabott, ezért egyedi árajánlat alapján dolgozunk, de ez ne riasszon vissza attól, hogy megkérdezd, mennyibe kerül amit szeretnél. Vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

A felhasznált képek forrása: 1

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress