Dekoregér megszületett

Dekoratőrként nagyon sokat utaztam az elmúlt években külföldre. Régebben barátnő-kolléganőmmel Beával – ő most pici fia mellől segít, ha extra grafikára van szükségünk – mostanában pedig barátnő-főmunkatársammal Emesével. Dekorációs munkáink több ország áruházaiba vezettek már el minket, ahol szabadidőnkben szeretjük felfedezni az új tájakat, városokat, építészetet, embereket, dizájnt. Nyugisabb időszakainkban pedig a világhálón utazunk tovább, hogy kielégítsük a világ megismerésére való igényünket. Tehát jóbarátunk az egér, vele kattintunk utazásaink során.

Már a honlap megszületésekor tudtuk, hogy az interneten fellelhető dekorációs megoldásokat veletek is szeretnénk megosztani. Mert szépek, mert sokfélék, mert megmutatni valók. Leginkább azt szeretnénk ezzel a sorozattal átnyújtani nektek, hogy mi mit látunk szépnek, jónak, alkalmazhatónak. Mit jelent számunkra a dekoráció, mi tartozik a szakmánkhoz.

Éppen a cikksorozat címén gondolkoztunk, amikor kipattant a fejünkből dekoregérke ötlete…

Dekoregér, aki a világhálón szörfözve “kattan rá” képekre, cikkekre, érdekességekre … pont mint mi.

Fogadjátok tehát  szeretettel Dekoregér cikkeit, fotóit, vitatkozzatok vele, mutassátok ki tetszéseteket, mert bizony ő is szereti ha lájkoljátok, megosszátok az írásait.

Kellemes „világkörüli utazásokat” kívánok Dekoregér társaságában!

A cikket írta: Szekeres Vera ( lakberendező, dekoratőr )

Dekoregeret megalkotta: Máté Beáta ( dekoratőr, illusztrátor, grafikus, fotós )

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress